18/08/2022
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 - 15:41

Παναθηναϊκός: Ο χαφ σε πρώτο πλάνο

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να κλείσουν το κενό στη μεσαία τους γραμμή * Προς παραμονή ο Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τον κορμό της περσινής σεζόν. Ωστόσο, στη μεσαία του γραμμή έχει ένα σημαντικό πρόβλημα μετά τις αποχωρήσεις των Γκατσίνοβιτς και Βιγιαφάνιες.

Για τον πρώτο οι Γερμανοί υποστηρίζουν πως έγινε πρόταση επέκτασης δανεισμού στη Χόφενχαϊμ και απορρίφθηκε. Από το «τριφύλλι» δεν το επιβεβαιώνουν αυτό. Σε κάθε περίπτωση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον θέλει και γι' αυτό το παλεύουν οι «πράσινοι». Αντιθέτως, δεν είναι τόσο θετικός ο Σέρβος με τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Θεωρεί πως θα βοηθούσε μόνο εάν είχε συμπληρωματικό ρόλο και αντίστοιχες απολαβές. Κάτι τέτοιο δεν αρέσει στον Αργεντινό.

Έτσι ο Παναθηναϊκός αναζητά τόσο οκτάρι όσο και δεκάρι. Δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Πασκάλ Ραμόν Λούντκβιστ, οι λύσεις στη μεσαία γραμμή είναι λίγες. Γι' αυτό και το βάρος έχει πέσει εκεί. Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο φαίνεται τις τελευταίες μέρες να υποχωρεί ως περίπτωση και αυτό γιατί τα χρήματα που απαιτούν οι εκπρόσωποί του ως μπόνους υπογραφής είναι πάρα πολλά.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του Φραν Βέλεθ. Η Αλ Φατέχ προς το παρόν δεν έχει καταθέσει νέα πρόταση. Έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ποιο είναι το συνολικό πακέτο που θέλει να διαθέσει και το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια του τελευταίου. Όλα δείχνουν παραμονή για τον Βέλεθ, αφού ο Παναθηναϊκός ζητάει επταψήφιο ποσό για να τον παραχωρήσει. Μίλησε αυτές τις μέρες μαζί του και ο Γιοβάνοβιτς και υπάρχει η αισιοδοξία πως του άλλαξε άποψη.

Μοιραστείτε το: