18/08/2022
ΑΡΗΣ | Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 - 21:46

Ξανά προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη ο Λυκούρης

Αντικατέστησε τον Καντιμοίρη

Στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη επέστρεψε ο Αντώνης Λυκούρης.

Ο 36χρονος είχε δουλέψει στους «κίτρινους» για τέσσερα χρόνια στο παρελθόν και αντικαθιστά τον Γιώργο Καντιμοίρη.

Η ανακοίνωση της Πέμπτης (23/6) αναφέρει τα εξής: «Ο Αντώνης Λυκούρης επέστρεψε στον ΑΡΗ. Ο 36χρονος (γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1986) θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καντιμοίρη στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Αντώνης Λυκούρης εργάστηκε στην ομάδα μας από το 2015 έως το τέλος της σεζόν 2018-’19. Νωρίτερα είχε εργαστεί στο ίδιο πόστο στον Ατρόμητο, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Κ.

Είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ. Επιστρέφω σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον και σε μια ομάδα με την οποία συνδέθηκα τέσσερα χρόνια. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω με όλες μου να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του”, δήλωσε ο Αντώνης Λυκούρης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Γιώργο Καντιμοίρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις της ημέρας, το πρωί οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα ασχολήθηκαν με παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων και τακτική.

Την Παρασκευή (24/6) θα προπονηθούν ξανά πρωί και απόγευμα οι Θεσσαλονικείς.

Μοιραστείτε το: