18/08/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 - 18:22

Λεουτσάκος: «Παρακαλούμε να γίνει η εκκαθάριση του στοιχήματος, ρήμαξαν οι ομάδες»

Τι είπε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 για την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος

Στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της κατηγορίας στάθηκε σε δηλώσεις του την Πέμπτη (23/6) ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Με αφορμή ότι πολλές ομάδες δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο Λ. Λεουτσάκος είπε χαρακτηριστικά στο Μetropolis 95,5: «Κάθε χρόνο παλεύουμε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων. Θα πάνε οι ομάδες με τις ποινές που προβλέπονται. Οι ομάδες πήραν από 57.000 ευρώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Έχουν βάλει πάνω από 800.000 ευρώ η κάθε μία. Άρα πώς θα πληρώσουν; Παρακαλούμε να γίνει η εκκαθάριση του στοιχήματος και να πάρουν οι ομάδες τα λεφτά τους. Ρήμαξαν οι ομάδες».

Και πρόσθεσε: «Αδικία έγινε και με τη Βέροια που βγήκε πρώτη και έδωσε τέσσερα μπαράζ για να ανέβει. Εμείς έχουμε έναν ψήφο, παλεύουμε μόνοι μας. Αξίζει να υπάρχει ποδόσφαιρο στην επαρχία.

Και πέρυσι κάποιες ομάδες έπαιξαν με περιορισμούς. Δεν πληρώθηκαν όμως τα χρήματα που έπρεπε να πάρουν. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Βιώνουμε μία σκληρή πραγματικότητα. Να αναλωθούν οι ομάδες στο ελληνικό στοιχείο. Όσο για τον Ηρακλή, δεν έχω άποψη, δεν το γνωρίζω».

Τέλος, για το πότε θα αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα, είπε: «Όσο για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα; Έχουμε βάλει ως ημερομηνία την 7η Ιουλίου για να βάλουν το παράβολο οι ομάδες. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε τόσο το καλύτερο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα.

Σε 3,5 μήνες δώσαμε 580 αγώνες. Πάλι έρχεται νέο κύμα κορωνοϊού και δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος».

Μοιραστείτε το: