18/08/2022
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 - 10:36

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Η καλύτερη λύση είναι να υπάρχουν δύο επαγγελματικές κατηγορίες με 16 ομάδες η κάθε μία»

Υπέρ της αναδιάρθρωσης ο εν δυνάμει νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, που δεν λέει όχι και στο αίτημα της SL2 για την απευθείας άνοδο δύο ομάδων

Σταθερός στην άποψη του ότι οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 θα πρέπει να αυξηθούν σε 16 και τόσες να είναι και στη Σούπερ Λίγκα 2, είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας και εν δυνάμει πρόεδρος της διοικητικού φορέα της κορυφαίας επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας, καθώς είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία στο Δ.Σ. της Παρασκευής (24/6) τάσσεται ανοιχτά υπέρ της αναδιάρθρωσης, ενώ δεν εμφανίζεται αρνητικός και στο να ανέβουν απευθείας δύο ομάδες από την SL2.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μεταξύ άλλων είπε:   

-Για το ενδεχόμενο να επανέλθει η Κεντρική Διαχείριση στα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας 1 είπε: 

«Δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν… Χωρίς τις μικρές ομάδες δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα. Στόχος είναι να αυξηθούν τα χρήματα για όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχει ομοφωνία σ’ αυτό το θέμα. Η προηγούμενη κεντρική διαχείριση διαλύθηκε επειδή οι μεγάλοι ήθελαν να πάνε μόνοι τους». 

-Για το αν πρέπει να αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής των 14 ομάδων είπε: 

«Με 16 ομάδες το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο… Πρέπει να δούμε τι λένε και τα κανάλια. Στα πλέι οφ υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια…».

-Για το αίτημα της Σούπερ Λίγκας 2 να ανέβουν απευθείας δύο ομάδες τη νέα σεζόν:

«Θα το κουβεντιάσουμε. Αυτό που έγινε με τη Βέροια είναι άδικο. Βγήκε πρώτη στον όμιλο της και έδωσε τέσσερα μπαράζ! Δεν βγαίνει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 με τόσες πολλές ομάδες. Η καλύτερη λύση είναι να υπάρχουν δύο επαγγελματικές κατηγορίες με 16 ομάδες η κάθε μία».

Μοιραστείτε το: