09/06/2023
Ισπανία | Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 - 22:43

Τέλος για δεύτερη φορά από την Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος άσος είπε ότι είναι ένα... καλό τρελό λιοντάρι που θα υποστηρίζει πάντα τους Καταλανούς

H δεύτερη θητεία του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε, καθώς ο πολύπειρος δεξιός μπακ ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο «Καμπ Νόου».

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος άσος είχε υπογράψει τον περασμένο Νοέμβριο στους Καταλανούς και είναι πλέον ελεύθερος ν' αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Σε ανάρτησή του, πάντως, στα social media την Τετάρτη (15/6) ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι ένα... καλό τρελό λιοντάρι που θα υποστηρίζει πάντα την Μπαρτσελόνα.

«Δεν θα πω αντίο χωρίς πρώτα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω στον σύλλογο και να μπορέσω να φορέσω ξανά αυτή την υπέροχη φανέλα. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενος είμαι. Ελπίζω να μην ξεχάσετε την τρέλα μου.

Ελπίζω όσοι είναι εδώ, αν παραμείνουν, να αλλάξουν την ιστορία αυτού του όμορφου συλλόγου, το εύχομαι από καρδιάς. Κατέκτησα 23 τίτλους και γράφτηκε ένα υπέροχο χρυσό βιβλίο! Κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος και ανοίγει ένας άλλος ακόμα πιο απαιτητικός.

Ίσως ο κόσμος να μην ξεχάσει ποτέ: ένα λιοντάρι, ακόμα κι αν είναι 39 ετών, εξακολουθεί να είναι ένα καλό τρελό λιοντάρι. Για πάντα Μπαρτσελόνα», έγραψε μεταξύ άλλων ο Ντάνι Άλβες.

Μοιραστείτε το: