03/10/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 - 20:33

Γιορτή με δράσεις και μηνύματα ο τελικός των Νέων της SL2

Πριν τη σέντρα στις 20.00 θα προηγηθεί μίνι ματς από τις ακαδημίες Κ8 και Κ10 Κηφισιάς - Αιγάλεω * Τηλεοπτικός ο αγώνας μέσω του ERT Sports

Τα πάντα είναι έτοιμα για τον τελικό του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκας 2 ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/6) στις 20:00 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας ανάμεσα στην Κηφισιά και το Αιγάλεω.

Μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη, ήτοι στις 19:00, όπως και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης των Κ8 και Κ10 των 2 ομάδων, οι οποίες θα αγωνιστούν με μπλουζάκια της SL2 και με μήνυμα: «Όχι στη βία, ναι στη φιλία».

Παράλληλα, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Λίγκας, ο πρόεδρος αυτής, Λεωνίδας Λεουτσάκος θα παραδώσει, πριν την έναρξη του τελικού, επιταγές 2.000 ευρώ στο «Ζάννειο Ίδρυμα» στο οποίο ο δήμος Κηφισιάς φιλοξενεί παιδιά και γυναίκες πρόσφυγες από την Ουκρανία. Την επιταγή θα παραλάβει ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Επιταγή από τον Λεουτσάκο θα δοθεί και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Δυτικής Αττικής «Ελπίδα» που στεγάζεται στο Αιγάλεω και την οποία θα παραλάβει η πρόεδρος του Συλλόγου, Κατερίνα Κατσανάκη.

Τέλος, ο αγώνας θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα της ERT Sports.

Μοιραστείτε το: