25/06/2022
ΞΑΝΘΗ | Κυριακή 22 Μαΐου 2022 - 23:13

Ξάνθη: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τα επεισόδια κι εμείς και ο Τσαλίκης...»

Οι Θρακιώτες πήραν θέση για τις καταγγελίες της ΑΕΛ σχετικά με τον αγώνα Κ20 των δύο ομάδων

Πολύ σοβαρές καταγγελίες έκανε η ΑΕΛ για βιαιοπραγίες ανθρώπων της Ξάνθης εναντίον παικτών της Κ20, αλλά οι Θρακιώτες απάντησαν το βράδυ της Κυριακής (22/5).

Στη σχετική ανακοίνωση οι ακρίτες αναφέρουν πως δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι συνέβη και το ίδιο ισχύει για τον γενικό τους αρχηγό Κώστα Τσαλίκη, υποστηρίζοντας ότι τα επεισόδια έγιναν λόγω προκλήσεων του προπονητή της ΑΕΛ και πως θα βοηθήσουν την αστυνομία για να βρεθούν οι δράστες.

Αναλυτικά: «Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ανακοινώνει πως ουδεμία σχέση έχει με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα της Κ20 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ (Κυριακή 22/05). Όσο αναφορά τον κ.Τσαλίκη, δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν αυτό.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν 10' μετά την λήξη της αναμέτρησης έξω από τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου παρευρίσκονταν γονείς και παίκτες του ΑΟΞ και της ΑΕΛ. Όλο το δυσάρεστο γεγονός ξεκίνησε από τις προκλήσεις του προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος ήταν προκλητικός στην διάρκεια και το τέλος του αγώνα σε γονείς αλλά και διαιτητές.

Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να βοηθήσει την αστυνομία ώστε να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ! Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας εντός και εκτός γηπέδου!».

Μοιραστείτε το: