29/09/2023
Κύπελλο Ελλάδας | Κυριακή 22 Μαΐου 2022 - 14:42

Για την ώρα 17 συλλήψεις για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τα έκτροπα στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ο κακός χαμός έγινε στον τελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με επεισόδια των οπαδών των δύο ομάδων με τις αστυνομικές δυνάμεις, και μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 17 συλλήψεις.

Αυτό ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή (22/5), σημειώνοντας ότι συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα έκτροπα, οπότε προφανώς θα ακολουθήσουν και νέες συλλήψεις.

Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη χθες 21-5-2022 στο Ο.Α.Κ.Α. από τις αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά συλλήψεις -17- ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων.

Χθες Σάββατο 21-5-2022, πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.”, που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α, από τις αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά συλλήψεις -17- ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων κια περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-18- βεγγαλικά

-12- ναυτικές φωτοβολίδες

-10- καπνογόνα

-10- βεγγαλικά με φυτίλι

-2- πυρσοί

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα, με την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια, τόσο εντός όσο και εκτός του Σταδίου, συνεχίζονται».

Μοιραστείτε το: