25/06/2022
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 - 23:12

Μπέος: «Αν υλοποιήσουν τις απειλές να πάρουν… μπρατσάκια»

Καταγγελία του Δημάρχου Βόλου για στοχοποίηση του γιου του

Στόχος κακοποιών φέρεται να βρέθηκε ο γιος του Αχιλλέα Μπέου, Νίκος όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Βόλου μέσω προφίλ του στο Facebook, την Παρασκευή (20/5).

Ο Μπέος στην ανάρτησή του έκανε λόγο για στοχοποίηση του παιδιού του από ανθρώπους που εμφανίζονται ως οπαδοί του Άρη απειλώντας τον με την επιχείρηση που διαθέτει στη Σκιάθο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος αν υλοποιήσουν τις απειλές τους τότε για το καλό τους να πάρουν… μπρατσάκια καθώς θα… αναγκαστούν να κολυμπήσουν στα νερά τα οποία είναι βαθιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση του Μπέου:

«Στόχος χυδαίας και αήθους επίθεσης, τόσο προσωπικής, όσο και επιχειρηματικής, έχει καταστεί το τελευταίο 48ωρο ο γιος μου, Νίκος Μπέος και η επιχείρηση – beach bar La Isla, που λειτουργεί στον Τσουγκριά της Σκιάθου, από κάποια περιθωριακά και κακοποιά στοιχεία που εμφανίζονται σαν φίλαθλοι του Άρη.

Η οικογένεια Μπέου δεν απειλεί, και κυρίως δεν δέχεται απειλές από κανένα. Γι' αυτό και τα αποβράσματα αυτά, γνωστοί “βρωμιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρωμίσουν για να μην βρωμίσουν και τη θάλασσα.

Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά.

Πάντως συνιστά απόλυτη απογοήτευση άνθρωποι που υποτίθεται πως θρηνούσαν για τον χαμό ενός νέου παιδιού από οπαδική βία, και μαζί τους θρηνεί ειλικρινά όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα, να επιδίδονται σε απειλές και εκβιασμούς για άσκηση βίας προς όσους δεν συμφωνούν με όσα θέλουν να επιβάλλουν».

Μοιραστείτε το: