25/06/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 - 19:04

SL1: Επικυρώνει τα πλέι οφ, αλλά όχι τα πλέι άουτ και αναμονή για τα μπαράζ

Δ.Σ. την Πέμπτη (19/5) και η δικαστική εμπλοκή του Παναιτωλικού για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού αφήνει εκκρεμότητες με την τελική κατάταξη * Συζήτηση για τη δομή του νέου πρωταθλήματος

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας 1 την Πέμπτη (19/5), καθώς στην ατζέντα περιλαμβάνονται οι επικυρώσεις των βαθμολογιών.

Και αν για τα πλέι οφ δεν υπάρχει κανένα θέμα, για τα πλέι άουτ δεν θα υπάρξει επικύρωση από τη στιγμή που η δικαστική εμπλοκή του Παναιτωλικού για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού αφήνει εκκρεμότητες με την τελική κατάταξη, συνεπώς μπαίνουν στην αναμονή τα μπαράζ της Λαμίας με τη Βέροια (είναι προγραμματισμένα για τις 22 και 29 Μαΐου).

Άλλωστε, την Παρασκευή (20/5) οι Αγρινιώτες θα απολογηθούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κι εφόσον υπάρξει ποινή υποβιβασμού και αυτή τελεσιδικήσει, η Λαμία θα τερματίσει στη 12η θέση και στα μπαράζ με τη Βέροια θα παίξει ως 13ος ο Απόλλων Σμύρνης, μπαράζ που μοιραία θα διεξαχθούν στα μέσα Ιουνίου.

Στο Δ.Σ., που θα ξεκινήσει στις 15.30 μέσω τηλεδιάσκεψης, θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και η δομή του νέου πρωταθλήματος, oπότε μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στη διεξαγωγή των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Η σχετική ανακοίνωση της Δευτέρας (16/5) αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 19/5/2022, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Επικύρωση βαθμολογίας αγώνων playoffs και playouts πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22.

2/ Ενημέρωση και λήψη αποφάσεων σε σχέση με τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ - μελών του συνεταιρισμού εκ των προσόδων από τη φορολόγηση των τυχερών παιγνίων, βάσει του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

3/ Χορηγικά ζητήματα και δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του συνεταιρισμού για τις επόμενες αγ. περιόδους, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

4/ Συζήτηση και προτάσεις επί του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος και της δομής του πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23.

5/ Συζήτηση και προτάσεις επί της δομής των πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.

6/ Διάφορα».

Μοιραστείτε το: