23/05/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 - 22:15

Απόλλων Σμύρνης: Πιάστηκαν στα χέρια Φερνάντες - Φατιόν

Το πρώτο σοβαρό επεισόδιο και επί εποχής Τεννέ στη Ριζούπολη είναι πλέον γεγονός… * Πριν από μερικές ημέρες ο έμπειρος κόουτς είχε διώξει από προπόνηση τον Μπρούνο Άλβες για σκληρό μαρκάρισμα σε συμπαίκτη του

Η χρονιά αναμφίβολα είναι δύσκολη για τον Απόλλωνα Σμύρνης από κάθε άποψη… Στο ματς με τη Λαμία η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε τις μαθηματικές ελπίδες της για την αποφυγή της 14ης θέσης και φαίνεται πως αυτό έχει φέρει αρκετά νεύρα.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Πέμπτης (12/5) στη Ριζούπολη Φερνάντες και Φατιόν πιάστηκαν στα χέρια, όταν ο δεύτερος τα έβαλε με τον πρώτο στη διάρκεια οικογενειακού διπλού, μετά από αλλεπάλληλες ντρίπλες του Πορτογάλου. Τα πράγματα… ξέφυγαν, η ένταση ήταν πολύ μεγάλη και χρειάστηκε η επέμβαση των πάντων για να χωριστούν οι δυο παίκτες.

Αυτό ήταν το πρώτο σοβαρό επεισόδιο και επί εποχής Μπάμπη Τεννέ, κι αυτό γιατί αυτή τη σεζόν κάθε λίγο και λιγάκι υπήρχαν τέτοια συμβάντα, ειδικά στο διάστημα, που τον τίτλο του προπονητή είχε ο Ιταλός Φέστα… Το φαινόμενο, ωστόσο, εξακολουθεί -δυστυχώς- να υφίσταται.

Πάντως, πριν από μερικές ημέρες, είχε συμβεί και ένα άλλο περιστατικό χωρίς εκείνο τότε να πάρει διαστάσεις. Ο Μπρούνο Άλβες είχε κάνει ένα πολύ δυνατό φάουλ σε συμπαίκτη του και ο Τεννές τον είχε διώξει προς παραδειγματισμό από την προπόνηση. Εκ του αποτελέσματος, όμως, το τελευταίο επεισόδιο έδειξε ότι οι κακές φετινές συνήθειες ορισμένων «κυανόλευκων» δεν γιατρεύονται, τουλάχιστον τόσο εύκολα.  

Μοιραστείτε το: