20/01/2022
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 - 01:36

Λεβαδειακός: Επαγγελματίας ο Καραμπάς

Συνεχίζουν να προωθούν και να αναδεικνύουν ταλέντα οι Βοιωτοί μέσα από τα σπλάχνα τους!

Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού τα τελευταία χρόνια φαίνεται στην πράξη… Οι «πράσινοι» ασχολούνται και προωθούν τα ταλέντα από τα σπλάχνα τους. Το ίδιο συνέβη και με τον 21χρονο (καλά καλά δεν τα έχει κλείσει ακόμα) μέσο Τηλέμαχο Καραμπά, ο οποίος από τους Νέους των Βοιωτών προωθήθηκε πλέον στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή (14/1/2022) αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τηλέμαχο Καραμπά.

Ο 21χρονος μέσος (γεν. 5/4/2001), που προέρχεται από την ομάδα Νέων του συλλόγου μας, ξεκινώντας την επαγγελματική του διαδρομή θα φορά τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με το νούμερο 17».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καραμπάς είναι η συνέχεια της εξαιρετικής φουρνιάς των Νίκα, Λιάγκα, Βήχου, Τσάπρα, οι οποίοι τώρα είναι βασικοί στον Λεβαδειακό, όπως και του Φ. Ιωαννίδη, που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2020! 

* Στη ΦΩΤΟ (αρχείου) ο Καραμπάς από το φιλικό ματς προετοιμασίας με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Καλλιθέας στις 20/9/2020!

Μοιραστείτε το: