20/01/2022
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 - 20:39

Γρηγορίου: «Σε συνεννόηση και με τον πρόεδρο θα προβούμε σε αρκετές μεταγραφές»

Ο κορωνοϊός φέρνει ενίσχυση, είπε ο τεχνικός της Λαμίας

Η Λαμία δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να προαναγγέλει μεταγραφές.

Μιλώντας στην Cosmote TV, ο τεχνικός των Φθιωτών είπε ότι η ενίσχυση είναι επιβεβλημένη λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί στις ομάδες ο κορωνοϊός.

«Πλέον πρέπει να λογίζουμε και τον κορωνοϊό. Όλες οι ομάδες -όπως και εμείς- θα πρέπει να γεμίσουμε παραπάνω το ρόστερ από ότι αρχικά είχαμε στο μυαλό μας. Γιατί υπάρχει αυτός ο έξτρα παράγοντας και δεν ξέρουμε τι θα προκύψει αύριο.

Σε συνεννόηση και με τον πρόεδρο θα προβούμε σε αρκετές μεταγραφές. Όχι αλόγιστα όμως, παίρνοντας οτιδήποτε. Θα δούμε αυτούς που μας ενδιαφέρουν και θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε στην ομάδα», ανέφερε ο Γρηγορίου.

Για το ματς σχολίασε: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί το 2022 και για αυτό η προσέγγισή μας ήταν όπως αφήσαμε το προηγούμενο έτος. Φέραμε ψηλά τις γραμμές για να δημιουργήσουμε προβλήματα στην ΑΕΚ. Εν μέρει το καταφέραμε και δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σήμερα. Ήταν όμως πιο ουσιαστική και αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο.

Δεχθήκαμε γκολ από μία στατική φάση σε δεύτερο χρόνο και το δεύτερο από δικό μας λάθος. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες, αλλά σε τέτοια ματς χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη. Δεν την είχαμε και όταν πιέσαμε η ΑΕΚ βρήκε δεύτερο γκολ και το τελείωσε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και καλοί σήμερα».

Μοιραστείτε το: