18/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 - 15:54

Ορίζεται εκ νέου το Καβάλα - Αναγέννηση Καρδίτσας

Δικαίωση για τους «αργοναύτες» * Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής της SL2 * Από 4.000 ευρώ Ζάκυνθος και Εργοτέλης, επειδή έχουν προπονητές χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα

Η Καβάλα θα έχει την ευκαιρία να παίξει το εντός έδρας ματς για τη 2η αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αφού ο Αθλητικός Δικαστής της Σούπερ Λίγκας 2 δικαίωσε τους «αργοναύτες» και δεν τους θεώρησε υπαίτιους της μη διεξαγωγής του στην αρχική της ημερομηνία. Έτσι η αναμέτρηση θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια, αφού κρίθηκε ότι υπήρχε ανωτέρα βία για τη μη τέλεσή του…

Από εκεί και πέρα, «έβρεξε» αρκετά πρόστιμα με τα περισσότερα χρήματα να καλούνται να καταβάλουν Ζάκυνθος και Εργοτέλης, επειδή οι προπονητές τους δεν έχουν το κατάλληλο δίπλωμα. Παράβαση που κοστολογείται στις 4.000 ευρώ τον αγώνα!

Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις, όπως ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (8/12) είναι οι ακόλουθες:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ από την πειθαρχική παράβαση της εισαγωγής στο γήπεδο και του ανάμματος ενός πυρσού και ενός καπνογόνου μετά τη λήξη του αγώνα με ΠΑΕ Ρόδος (21.11.21).
  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ από την πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας (21.11.21).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Καλαμάτα την χρηματική ποινή των 300€ (20.11.21).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Διαγόρας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Λεβαδειακός την χρηματική ποινή των 300€ (14.11.21).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Τρίγλια. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των 300€ (14.11.21).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Χανιά. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙστην ΠΑΕ Ηρόδοτος την χρηματική ποινή των 300€ (14.11.21).
  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 13.11.21 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Καβάλα – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ματαιώθηκε για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ Καβάλα. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα ΠΑΕ Καβάλα – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη και των δυο διαγωνιζομένων ομάδων.
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Κηφισιά. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙστην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την χρηματική ποινή των 300€. ΔΕΧETAI ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας 20.11.21 με ΠΑΕ Κηφισιά).
  • ΔΕΧETAI ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας με ΠΑΕ Επισκοπή, 14.11.21)
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με την ΠΑΕ Ηρόδοτος. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ την χρηματική ποινή των 300€. ΔΕΧETAI ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ την χρηματική ποινή των 4.000€ (20.11.21)».
Μοιραστείτε το: