26/01/2022
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 - 14:36

Χοντρό χέρι Πανουργιά Παπαϊωάννου για την εικόνα της Λαμίας

Έξαλλος ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών πήγε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα έψαλε σε όλους και προανήγγειλε ότι θα… πάρει κεφάλια

Όχι απλά απογοητευμένος, αλλά αγανακτισμένος ήταν ο Πανουργίας Παπαϊωάννου για την κάκιστη εικόνα της Λαμίας στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών αμέσως μετά το τέλος της δευτεριάτικης (6/12) αναμέτρησης, που έληξε με ήττα από τους Ηπειρώτες, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του και τα έψαλε άγρια σε όλους (τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στον Γρηγορίου).

Το «είστε απαράδεκτοι…» είναι το πιο επιεικές, που μπορεί να γραφτεί από το χοντρό χέρι που έπεσε από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος ήταν έξαλλος με όσα είχε δει στα Πανθεσσαλικό και αναμένεται να υπάρξει γερή… σκούπα στη Λαμία εν όψει Ιανουαρίου. Κοινώς θα υπάρξουν αλλαγές και αποχωρήσεις, καθώς η διοίκηση είναι αποφασισμένη να πάρει μέτρα προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να ανακάμψουν και να σώσουν την κατηγορία.  

Άνθρωποι που ξέρουν καλά τον Παπαϊωάννου είναι χαρακτηριστικό ότι τόνιζαν πως πρώτη φορά μίλησε με τόσο σκληρά λόγια στα χρόνια που είναι στην ηγεσία της Λαμίας!

Μοιραστείτε το: