20/01/2022
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 - 22:29

Γρηγορίου: «Ήμασταν άνευροι, δίκαια νίκησε ο ΠΑΣ»

Ο τεχνικός της Λαμίας ευελπιστεί να γυρίσει γρήγορα η ομάδα του στην έδρα της

Την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε η Λαμία στο Πανθεσσσαλικό Στάδιο, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αναγνωρίζει την ανωτερότητα των Ηπειρωτών.

Ο τεχνικός των Φθιωτών, μιλώντας στην Cosmote TV, χαρακτήρισε άνευρη την ομάδα του, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του να γυρίσουν γρήγορα οι «κυανόλευκοι» στο «Αθανάσιος Διάκος» για τους αγώνες πρωταθλήματος, για να διεκδικήσουν εκεί τους βαθμούς που τους αναλογούν.

«Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο. Ο ΠΑΣ ήρθε πολύ καλά οργανωμένος και σε κανένα χρονικό διάστημα του ματς δεν μπορέσαμε να κάνουμε φάσεις. Είχαμε μια ανούσια κατοχή και κυκλοφορία, αλλά νομίζω ότι η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα είναι δίκαιη.

Έχουμε συνηθίσει να ζούμε με τις απουσίες, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ήμασταν άνευροι, υστερήσαμε σε όλους τους τομείς. Και χωρίς να κάνει μεγάλη εμφάνιση, ο ΠΑΣ κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί δεδομένα ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς. Να γυρίσουμε γρήγορα στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε εκεί ό,τι μας αναλογεί», είπε ο τεχνικός της Λαμίας.

Μοιραστείτε το: