09/12/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 - 20:12

Πρόστιμο για την Παναχαϊκή

Οι «κοκκινόμαυροι» θα πληρώσουν 600 ευρώ για το ματς Κυπέλλου με το Αιγάλεω * Απαλλαγή για «Σίτι», Εργοτέλη και Σταύρο Λαμπράκη

Αρκετή ένταση είχε προκύψει στο παιχνίδι Κυπέλλου της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω και οι «κοκκινόμαυροι» θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 600 ευρώ, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη (21/10) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το «Σίτι» απαλλάχθηκε, ενώ απαλλαγή υπήρξε και για τον Εργοτέλη και τον Σταύρο Λαμπράκη σχετικά με πειθαρχικές πράξεις στον αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Πειθαρχική Επιτροπή, στην τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Αιγάλεω από την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Παναχαϊκή πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα και του επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους εξακοσίων (600) ευρώ (αγώνας Κυπελλου Ελλάδος Παναχαϊκή-Αιγάλεω 06/10/2021).

- Απαλλάσσει την ΠΑΕ Εργοτέλης και τον εκπρόσωπο αυτής Σταύρο Λαμπράκη από τις πειθαρχικές πράξεις που φέρονται ότι τελέστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Νίκη Βόλου-Εργοτέλης στις 06/10/2021».

Μοιραστείτε το: