01/12/2021
ΑΡΗΣ | Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 - 23:29

Τεράστιες καταστροφές στο προπονητικό κέντρο του Άρη και μεγάλη ζημιά

Η κακοκαιρία μετέτρεψε σε… λίμνη τις εγκαταστάσεις στο Ρύσιο μέσα και έξω * Για οικονομικό σοκ 400.000 ευρώ μιλούν οι «κίτρινοι» * Κανονικά στην προπόνηση Καμαρά και Σάκιτς

Εικόνες καταστροφής… Τεράστιες ζημιές προκάλεσε στο προπονητικό κέντρο του Άρη η κακοκαιρία των προηγούμενων ωρών. Έτσι οι «κίτρινοι» είδαν την Παρασκευή (15/10) τις εγκαταστάσεις στο Ρύσιο να μετατρέπονται σε… λίμνη μέσα και έξω από την έντονη νεροποντή. 

Σάουνες, κρυοθεραπείες, όργανα γυμναστικής, τα αποδυτήρια, ντουλάπες, δάπεδα έγιναν μια μάζα νερού και λάσπης… Μάλιστα, το μέγεθος της οικονομικής απώλειας υπολογίζεται από τους «κίτρινους» ότι με τις πρώτες - πρόσχωρες εκτιμήσεις φτάνει το σοκαριστικό ποσό των 400.000 ευρώ!

Όλα αυτά έγιναν, καθώς υπερχείλισε ρέμα πίσω από το πάρκινγκ του αθλητικού κέντρου του Άρη με συνέπεια τα ορμητικά νερά να καταστρέψουν ότι βρήκαν στο διάβα τους…

Με όλα αυτά εννοείται ότι η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τα ευχάριστα νέα να είναι ότι οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Εμάνουελ Σάκιτς προπονήθηκαν κανονικά εν όψει του δευτεριάτικου (18/10) ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στη Λαμία.

Μοιραστείτε το: