07/12/2021
ΛΑΜΙΑ | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:35

Γρηγορίου: «Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια η τύχη δεν ήταν μαζί μας...»

Την επιστροφή των τραυματιών περιμένει ο τεχνικός της Λαμίας

Στο 2-2 με τον Παναιτωλικό έμεινε η Λαμία, δεχόμενη την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά και ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέφερε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος της ομάδας του σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

Παράλληλα, μιλώντας στην Cosmote TV, δήλωσε πεπεισμένος ότι με την επιστροφή των τραυματιών θα φτιάξουν τα πράγματα για τους Φθιώτες.

«Όταν φτάνεις στο 89ο λεπτό και είσαι μπροστά στο σκορ, εκτός από συγκέντρωση και όλα τα άλλα, χρειάζεσαι και τύχη. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος η τύχη δεν ήταν μαζί μας.

Με αλχημείες, γιατί είχαμε 18 παίκτες, αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες σε άλλες θέσεις, δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζουμε όταν επιστρέψουν οι τραυματίες να είμαστε όπως θέλουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι στο τέλος παίρνεις αυτό που αξίζεις με διάφορες διακυμάνσεις στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να τα έχουμε καλά με τους εαυτούς μας και να δίνουμε το καλύτερο δυνατό. Τότε στο τέλος θα πάρεις αυτό που σου αναλογεί», είπε ο Γρηγορίου.

Για τον νεαρό Τρούμπουλο, που χρησιμοποίησε στα χαφ, σχολίασε: «Ο προπονητής θα πρέπει να παίρνει την ευθύνη και το ρίσκο. Εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να το κάνω.

Είναι ένα παιδί που το είχα δει στην ομάδα Νέων, έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι, μόλις τελείωσε το λύκειο και του εύχομαι να είναι υγιής και να κάνει την καριέρα που φαίνεται ότι θα κάνει».

Μοιραστείτε το: