07/12/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:24

Προπώληση από τη Ριζούπολη και ηλεκτρονικά μόνο όσοι Απολλωνιστές πήγαν με ΝΠΣ Βόλος…

Προϋποθέσεις στα εισιτήρια από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» για να μην υπάρχουν οπαδοί του Ιωνικού 

Να αποφύγει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών θέλει ο Απόλλων Σμύρνης στο ματς της Δευτέρας (27/9 – 19.30) με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1. Έτσι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έθεσε δικλίδες για τα εισιτήρια του ματς με τους Νικαιώτες. Η προπώληση, λοιπόν, θα γίνει μέχρι και την Κυριακή από το «Γ. Καμάρας», ενώ ηλεκτρονικά θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μόνο όσοι φίλαθλοι του Απόλλωνα είχαν πάει στο γήπεδο και στο προηγούμενο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος…

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναφέρει τα ακόλουθα:  

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ιωνικό (Δευτέρα, 27/09/2021, 19:30) για τη 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League Interwetten, στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται το Σάββατο, 25/09/2021 (09:00 - 17:00) και την Κυριακή, 25/09/2021 (09:00 - 17:00) από το γήπεδο της Ριζούπολης "Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ" καθώς και ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα viva.gr.

Εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδα μας με μέγιστο αριθμό τα δύο (2) εισιτήρια.Σημειώνεται ότι για την αγορά online εισιτηρίου είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί πρώτα το πεδίο με το ΑΜΚΑ και στη συνέχεια θα «ξεκλειδώσουν» οι θέσεις ώστε να προχωρήσει σε ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου. 

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Βάσει των οδηγιών της Γ.Γ.Α. και το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Super League, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα και από το γήπεδο ‘‘Γεώργιος Καμάρας’’.

Την ημέρα του αγώνα αγορά η διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr».

Μοιραστείτε το: