07/12/2021
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:37

Γρηγορίου: «Είναι ζήτημα χρόνου οι βαθμοί...»

Ικανοποιημένος με τους παίκτες του, παρά την ήττα από την ΑΕΚ, ο τεχνικός της Λαμίας

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και κόντρα στην ΑΕΚ η Λαμία, δεν απέφυγε όμως την ήττα, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν και οι βαθμοί.

Μιλώντας στην Cosmote TV, ο τεχνικός των Φθιωτών είπε αρχικά: «Άλλος ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος εκτός έδρας. Σύντομο το παιχνίδι μετά τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα κερδίζουμε τις εντυπώσεις, αλλά όχι βαθμό που είναι το ζητούμενο. Ειμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Είχαμε τρεις απουσίες λόγω τραυματισμών. Έγινε και ροτέισον. Ακολουθεί και το ματς με τον Παναιτωλικό. Κρατάω την τεράστια προσπάθεια των παικτών μου. Η ΑΕΚ είχε την ποιότητα να βγάλει ευκαιρίες, κυρίως μετά το 1-0. Εμείς είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία όμως με τον Ρόμανιτς και το απίστευτο τετ α τετ, για να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τώρα ξεκινάει για εμάς το πρωτάθλημα. Αυτό που πήραμε μπορεί να μην ήταν βαθμούς, αλλά πήραμε μία άκρως ανταγωνιστική εικόνα. Είναι ζήτημα χρόνου οι βαθμοί».

Ενώ για το αν είναι εύκολο να πείθει ένας προπονητής τους παίκτες του να ακολουθήσουν το πλάνο του, επισήμανε: «Αν δεν μπορεί να τους πείσει ένας προπονητής, δεν έχει θέση στην ομάδα. Ξεκινήσαμε από πέρυσι μία δουλειά. Ήρθαν φέτος κάποια παιδιά να τη συνεχίσουμε. Από πέρυσι παίζαμε ψηλά και διεκδικούσαμε τα ματς. Φέτος είπαμε να αλλάξουμε τη στάση και τη φιλοσοφία μας.

Είπαμε να διεκδικούμε τα ματς απέναντι και σε μεγάλους αντιπάλους. Είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να κλείνουμε χώρους, αλλά και να βρούμε χώρους. Μία τέτοια φάση ήταν και με τον Ελευθεριάδη που κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Χατζισαφί. Αλλά και του Ρόμανιτς. Η ΑΕΚ βρήκε φάσεις μετά το 1-0. Ό,τι ήταν να κάνουμε με το ρίσκο το κάναμε».

Μοιραστείτε το: