07/12/2021
Αρχείο | Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:58

Μαρτίνης: «Κάναμε επίδοση και ειδοποιήσαμε…»

Ο πρόεδρος της Ρόδου επικοινώνησε με το a-sports.gr και υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν πήγε… κρυφά και μόνη της στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών

Την άμεση αντίδραση του Τώνη Μαρτίνη προκάλεσε το ρεπορτάζ της WEB εκπομπής του a-sports.gr, «Πλέι δεν… πλέι». Δηλαδή ότι η Ρόδος ήταν μόνη κατά την εκδίκαση της προσφυγής της στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και ότι έτσι το αρμόδιο υπουργείο, αν θέλει μπορεί να προσβάλει την απόφαση υπέρ των νησιωτών για να μπουν στο πρωτάθλημα παρά τη μη αδειοδότηση τους από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, λοιπόν επικοινώνησε μαζί μας και υποστήριξε ότι η ομάδα δεν… πήγε στα κρυφά για να κερδίσει χωρίς αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνης μας δήλωσε γραπτώς τα ακόλουθα αργά το βράδυ της Τρίτης (21/9): «Είναι εξωφρενικό ότι κάναμε τρικ… Κάναμε επίδοση ειδοποιώντας χθες (σ.σ. Δευτέρα 20/9). Επανήλθαμε σήμερα (σ.σ. Τρίτη 21/9) το πρωί πριν την εκδίκαση και τη λήψη απόφασης και μάλιστα με την επισήμανση προς την ΕΕΑ να ειδοποιήσει ΕΠΟ και Λίγκα για να μην προχωρήσουν σε καταρτισμούς και κληρώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρόδος δεν μπήκε τόσο στην κλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΕΠΟ όσο και στους ομίλους κατά το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 2 και δεν μετέχει στο πρωτάθλημα λόγω του ότι δεν πήρε άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ, αλλά η ίδια ανακοίνωσε τη δικαίωση της από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών… 

* Το a-sports.gr για λόγους δεοντολογίας φιλοξενεί ασχολίαστη την τοποθέτηση του κ. Μαρτίνη.

Μοιραστείτε το: