01/12/2021
ΑΕΛ | Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:50

Στις 28 Σεπτεμβρίου εκδικάζεται η προσφυγή της ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Τι αναφέρουν στην ενημέρωσή τους οι «βυσσινί»

Η ΑΕΛ προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες που ανέβηκαν μέσω του νόμου Αυγενάκη με μη αγωνιστικά κριτήρια στη νέα Σούπερ Λίγκα 2, με την προσφυγή να εκδικάζεται στις 28 Σεπτεμβρίου.

Αυτό γνωστοποίησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας (20/9) οι «βυσσινί», με την εκδίκαση να ξεκινά στις 16.00.

Αναλυτικά: «Με αστραπιαίες διαδικασίες το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. όρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της παράνομης αποφάσεως της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, (πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, μέλη Αντωνίου, Τζαφέρης και Μπουτσικάρης), η οποία καταργώντας τον Γενικό Διευθυντή Αδειοδοτήσεων κ. Γιώργο Δημητρίου, την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων, την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων, αλλά και τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., αγνοώντας το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. και τις αποφάσεις του, επέτρεψε σε 11 ΠΑΕ της Super League 2 που μπήκαν στην κατηγορία από το «παράθυρο» να κάνουν μεταγραφές χωρίς περιοριστικούς όρους παρά το ότι δεν πήραν αδειοδότηση και μάλιστα και με παράταση προθεσμίας μεταγραφών, για την 28/9/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00.

Σημειωτέον ότι η παράνομη αυτή απόφαση μεθόδευσε με παράνομο αίτημα του ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος και μειοψήφησε ο μοναδικός δικηγόρος της σύνθεσης της Επιτροπής, πρόεδρος της Super League 1 Λεωνίδας Μπουτσικάρης».

Μοιραστείτε το: