07/12/2021
Ομάδες | Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:46

Κηφισιά: Ο αυτοσκοπός της ανόδου και η καθοριστική προσθήκη του Κοτσόλη

Ο προπονητής της ομάδας των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, Νίκος Κούστας, μίλησε για την πρόκληση της Σούπερ Λίγκας 2

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της νεοφώτιστης στη Σούπερ Λίγκα 2, Κηφισιάς, Νίκος Κούστας (ΦΩΤΟ) στο  ATTICA TV και την εκπομπή του Στέλιου Σαρέσκου, «Sportlife».

Ο Κούστας μίλησε ότι για την ομάδα των Βορείων Προαστίων η άνοδος ήταν αυτοσκοπός και πως ευνοήθηκαν από το νόμο Αυγενάκη κερδίζοντας ουσιαστικά δύο κατηγορίες, ενώ υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της παρουσίας του πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Στέφανου Κοτσόλη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. 

Μερικά από τα σημαντικότερα αποσπάσματα των όσων είπε ο Κούστας στην εκπομπή της Παρασκευής (17/9) είναι τα ακόλουθα:

-«Η άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες, για τη Κηφισιά, ήταν αυτοσκοπός. Ήμασταν τυχεροί γιατί λόγω της αναδιάρθρωσης βρεθήκαμε απ’ ευθείας στη Σούπερ Λιγκ 2, κάτι εκπληκτικό για το σωματείο».

-«Τα καταφέραμε χάρη στον άψογο προγραμματισμό και στα πολλά, μικρά αλλά με μεγάλη επιτυχία, πράγματα που έγιναν απ’ όλους».

-«Ήταν καθοριστική η προσθήκη του Στέφανου Κοτσόλη στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ανέβασε επίπεδο την Κηφισιά σε πολλές πτυχές και είμαστε τυχεροί που έχουμε δίπλα μας έναν τέτοιο συνεργάτη και άνθρωπο. Πέρα από την εμπειρία του, έχει το μεράκι να προσφέρει και συνέβαλλε τα μέγιστα στη βελτίωση της εικόνας όλων μας».

-«Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως η Κηφισιά. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα η παρουσία μας στη Σούπερ Λιγκ 2 και θα κάνω τα πάντα για ν' ανταποκριθώ».

-«Κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα και έχω στην ομάδα ποδοσφαιριστές με πολυετή καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το μυστικό είναι να επιλέγεις παίκτες που έχουν τα ίδια ‘‘θέλω’’ με τα δικά σου, την ίδια κουλτούρα, παιδεία, θέληση και αγάπη για το ποδόσφαιρο με τη δική σου».

-«Πρωταρχικός στόχος στη Σούπερ Λιγκ 2 είναι η σταθεροποίηση. Πιστεύω ότι θα έχουμε ρόλο πρωταγωνιστή στην κατηγορία. Δεν φοβάμαι να το πω. Η διοίκηση μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο που αρμόζει στο DNA του συλλόγου. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι γι’ αυτό που έρχεται».  

Μοιραστείτε το: