17/10/2021
Αρχείο | Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:23

Ξέσπασμα από Παπουτσογιαννόπουλο: «Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο» (pic)

Καυστικό σχόλιο από τον αμυντικό του Αιγάλεω για τον αγώνα που δίνει η ομάδα του να ανατρέψει την απόφαση της μη αδειοδότησης

Ούτε σε δεύτερο βαθμό έλαβε αδειοδότηση το Αιγάλεω από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στο «Σίτι» δεν σταματούν την προσπάθεια ανατροπής της απόφασης αυτής.

Μάλιστα, ο δεξιός μπακ του Αιγάλεω, Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος έκανε το δικό του καυστικό σχόλιο για όλα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αγώνα της ομάδας του να ανατρέψει την απόφαση της μη αδειοδότησης.

«Μέσα από τις δυσκολίες που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν προδώσαμε το άθλημα μας. Μείναμε τίμιοι και σωστοί! Δεν κοροϊδέψαμε, δίναμε το 100 τοις 100, δεν καθίσαμε να βγάλουμε λεφτά με φτιαγμένα παιχνίδια, δεν πήγαμε σε ομάδα απλά για να πάρουμε χρήματα και να φύγουμε .

Μεγαλώσαμε κάνοντας  αυτό που αγαπάμε  επάγγελμα και πρεσβεύοντας το άθλημα με τον καλύτερο τρόπο, με πάθος και αυταπάρνηση.

Ενημερωθήκαμε ότι οι περισσότερες ομάδες στην Super League 2 δεν έχουν πάρει αδειοδότηση, αντίστοιχα  και η ομάδα που μέχρι τώρα άνηκα το ΑΙΓΑΛΕΩ, που όπως βλέπουμε παρανόμως δεν πήρε και  αποδεικνύεται. Συνεπώς, θα έχει περιορισμό στις μετάγραφες του  και δεν θα μπορώ να είμαι στο ροστερ της λόγω της ηλικίας μου - 27 χρονών.

 Ναι κύριοι, 27 χρονών, και δεν μπορούμε πλέον να είμαστε επαγγελματίες.  27 χρονών και δεν μπορούμε να έχουμε δικαίωμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τόσα χρόνια σε επαγγελματικές ομάδες  να εκπροσωπούμε την  χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, σε εθνικές ομάδες,  σε ευρωπαϊκά παιχνίδια συλλόγων και  μένουμε άνεργοι.

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον αυτοί είναι οι άνθρωποι που διοικούν , παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και παίζουν με τις ζωές μας.

Πιστεύω πως για πολλούς αθλητές  γράφω  και μια πρόταση που έχουν σκεφτεί και οι ίδιοι.

Ότι και να γίνει αυτό που αγαπάς προσπαθείς να το κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερο και προσπαθείς για το συλλογικό καλό. Αξίες, που με αυτές μεγαλώσαμε και μάθαμε να τις κάνουμε πράξεις, κάποιοι ( μεγάλοι) αντί να είναι το παράδειγμα μας, πνίγονται στην ατομικότητα τους και στο συμφέρον τους.

Εμείς από την πλευρά μας θα μείνουμε με ψηλά το κεφάλι και με τον σεβασμό στο άθλημα μας και με τις αξίες μας αδιαπραγμάτευτες.

Καληνύχτα Ελληνικό Ποδόσφαιρο», ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook.

Μοιραστείτε το: