20/07/2024
ΚΗΦΙΣΙΑ | Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 - 12:36

Ο Λέτο αναλαμβάνει την Κηφισιά

Πρώτος προπονητής θα είναι την επόμενη σεζόν ο Αργεντινός

Στην Κηφισιά πήγε στα μέσα της περσινής σεζόν ως βοηθός του Ντέιβιντ Νίλσεν. Παρέμεινε και μετά την αποχώρηση του Δανού ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος τώρα αναλαμβάνει πρώτος προπονητής.

Τη Δευτέρα (17/6) βγήκε η σχετική ανακοίνωση της Κηφισιάς. Με αυτή κλείνει το θέμα του κόουτς και ξεκινά ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Ήδη κάποιες μεταγραφές θεωρούνται κλεισμένες.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην Κηφισιά σε μια δύσκολη περίοδο και βοήθησε πολύ με τις γνώσεις, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του, από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Οι εικόνες του από το υψηλότερο επίπεδο, ο χαρακτήρας και το ήθος του ήταν στοιχεία που τον κατέστησαν εξ αρχής τη μοναδική επιλογή της διοίκησης για τη θέση του πρώτου προπονητή της Κηφισιάς για το 2024/25.

Η Κηφισιά θα κάνει μια νέα προσπάθεια την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να συνεχίσει τα βήματα προόδου ως αθλητικός οργανισμός.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί με τον Σεμπάστιαν Λέτο στις τάξεις της ομάδας.

Του ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και κάθε επιτυχία!».

Μοιραστείτε το: