20/07/2024
ΓΓΑ | Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 - 16:46

Βρούτσης σε Γκαγκάτση: «Χρυσή ευκαιρία να αλλάξει όχι απλώς σελίδα, αλλά βιβλίο το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Τι είπαν οι δύο άνδρες στη συνάντησή τους

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν είχαν οι Γιάννης Βρούτσης και Μάκης Γκαγκάτσης την Τρίτη (11/6). Οι δύο άνδρες έβαλαν κάτω τις σκέψεις τους για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γκαγκάτσης δεν είναι ακόμη τυπικά πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά έχει αρχίσει να ενεργεί ως τέτοιος από τη στιγμή που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος για τις εκλογές της προεδρίας της ΕΠΟ.

Στόχος μου είναι «να αλλάξουν πάρα πολλά στο προφίλ και την λειτουργία της ΕΠΟ την προσεχή 4ετία», δήλωσε με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού να του λέει ότι «είναι χρυσή ευκαιρία να αλλάξει όχι απλώς σελίδα, αλλά βιβλίο το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε στον Μάκη Γκαγκάτση πως «αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε κάθε νέα προσπάθεια της Ομοσπονδίας για αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντλούμε τις εμπειρίες από τα κακώς κείμενα τόσων ετών και επιδιώκουμε συνεργασία σε νέες, στέρεες, υγιείς και ειλικρινείς βάσεις, με αμοιβαία καλή συνεννόηση, προσβλέποντας σε μια πολύ καλύτερη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς μας ενώνει όλους το καλό του ποδοσφαίρου».

Σε ό,τι αφορά τον πρόσφατο νόμο για την πάταξη της παραβατικότητας στα γήπεδα, ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο για: «σκληρό νόμο, αλλά δίκαιο, ο οποίος δια της άμεσης εφαρμογής του εμπέδωσε αμέσως στον κόσμο το αίσθημα ότι η Πολιτεία δεν παίζει πλέον» και ο Υπουργός του επανέλαβε ότι «ο ν. 5085/2024 ωφέλησε εν γένει το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι διοικητικές κυρώσεις που στόχο έχουν την διασφάλιση της προστασίας των φιλάθλων στα γήπεδα, εφαρμόζονται αδιακρίτως, με απόλυτη διαφάνεια, δικαιοσύνη και αναλογικότητα. Δεν θίγουμε το πρωτάθλημα, δεν αμφισβητούμε τις Αρχές του, όμως για εμάς πάνω απ’ όλα είναι η ασφάλεια αθλητών και θεατών».

Μοιραστείτε το: