20/07/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 14 Μαΐου 2024 - 13:11

Οριστικά χωρίς κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου

Με 30 προσκλήσεις θα είναι Παναθηναϊκός και Άρης στο Πανθεσσαλικό

Για μία ακόμη χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου δεν θα έχει κόσμο. Πρόκειται φυσικά για μία μεγάλη αποτυχία συνολικά του ελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως της ΕΠΟ.

Η επιλογή του Πανθεσσαλικού ήταν εξ αρχής προβληματική λόγω της έλλειψης καμερών ασφαλείας. Παρά το εύλογο χρονικό διάστημα που υπήρχε ούτε η Ομοσπονδία ούτε ο Δήμος κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί κόσμος στο γήπεδο στις 25 Μαΐου.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πυο έγινε την Τρίτη (14/5) οριστικοποιήθηκε πως οι δύο ομάδες δεν θα πάρουν εισιτήρια παρά μόνο 30 προσκλήσεις. Έγινε αίτημα από πλευράς τους αυτές να είναι περισσότερες.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη».

Μοιραστείτε το: