19/06/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 - 17:45

Πρόκληση: Αντί για παραιτήσεις, υποκριτική «συγγνώμη» από τον Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης!

Δεν ντρέπονται και κοροϊδευουν! * Ανακοίνωση με χρονοκαθυστέρηση… στάχτη στα μάτια από τους διοικούντες του Ερασιτέχνη μετά τον εξευτελιστικό υποβιβασμό της πάλαι ποτέ «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στα τοπικά της Αθήνας

Χωρίς ντροπή, αλλά με διάθεση κοροϊδίας… Με μια υποκριτική «συγγνώμη» μέσω ανακοίνωσης, η οποία ανέκυψε με χαρακτηριστική χρονοκαθυστέρηση (το βράδυ της Τετάρτης 8/5/2024), η διοίκηση της ολικής καταστροφής του Απόλλωνα Σμύρνης, δηλαδή του Ερασιτέχνη, θέλησε να ψευτο-απολογηθεί για τον οριστικό αφανισμό της ιστορικής ομάδας, που υποβιβάσθηκε στα τοπικά της Αθήνας! 

Οι ανίκανοι παράγοντες, που εγκλημάτησαν κατά της πάλαι ποτέ «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και την κατέστρεψαν μέσα σε λίγους μήνες από την SL2 (!), αντί για λόγους ευθιξίας να πράξουν το αυτονόητο και να παραιτηθούν, επιχειρούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και στην ουσία προκαλούν, χωρίς ίχνος τσίπας και συνείδησης της τεράστιας ευθύνης τους. 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, που μάλιστα καλεί και σε συγκέντρωση – συζήτηση τους Απολλωνιστές (!) μετά τον όλεθρο που προκάλεσε -μαζί με μία μερίδα οπαδών- αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΌΛΛΩΝ ΣΜΎΡΝΗΣ κατά την αποψινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων:

α) Να ζητήσει την οφειλόμενη ειλικρινή συγγνώμη από τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους του ιστορικού Συλλόγου μας για το γεγονός ότι, παρά τις προσπάθειες του, δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της διατήρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γ Εθνική Κατηγορία.

β) Να προσκαλέσει όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε ανοιχτή, παναπολλωνιστική συγκέντρωση – συζήτηση τη Δευτέρα,13 Μαϊου 2024 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Τροπαίων».

 

Μοιραστείτε το: