19/06/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 - 16:39

Το είπε και το έκανε ο Μαρτσούκος για τη βοήθεια από την ΕΠΟ!

Ο νέος πρόεδρος της SL2 είχε υποσχεθεί ότι θα βρεθούν 800.000 ευρώ για να καλυφθούν όλα τα έξοδα διαιτησίας μέσω ΦΙΦΑ και η οι εξελίξεις τον δικαίωσαν, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία

Δικαιούται να μιλά για μεγάλη νίκη ο Πέτρος Μαρτσούκος και οι υποστηρικτές του… Κι αυτό διότι το είπε και το έκανε ως προς τη βοήθεια στην SL2 από την ΕΠΟ! Και η δικαίωση για το νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας 2 ήρθε μέσω ανακοίνωση της Ομοσπονδίας την Παρασκευή (31/3), η οποία ανακοίνωσε ότι θα δοθούν μέσω ΦΙΦΑ 800.000 ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα διαιτησίας των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας!

Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ αναφέρει τα ακόλουθα: «Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου στα γραφεία της FIFA ζητήθηκε και έγινε δεκτή η καταβολή ποσού 800.000€ για την ‘‘Επαγγελματικοποίηση’’ των διαιτητών της SL2. Η σχετική διαδικασία για την υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος έχει ήδη αρχίσει».

Αυτή η εξέλιξη αναμφισβήτητα έδωσε πόντους στον Μαρτσούκο στα εσωτερικά της διοργανώτριας και ενώ ακόμα υπάρχει η εκκρεμότητα της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου ως προς την ένσταση εναντίον της εκλογής του από τον ηττημένο των αρχαιρεσιών της 8 ης Μαρτίου 2023, Αντώνη Ροκάκη, που στάθηκαν και η αφορμή για να μην θέλει να τον συναντήσει νωρίτερα (και επί της ουσίας να τον αναγνωρίζει ως πρόεδρο της SL2), ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης για το μείζον ζήτημα της αποζημίωσης των ομάδων από τη φορολογία της κερδοφορίας του στοιχήματος. 

Μοιραστείτε το: