06/12/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 - 17:16

ΕΕΠ: Καμία απόφαση για Αγροτικό Αστέρα και Πανδραμαϊκό

Παραμένει η πολύ σημαντική εκκρεμότητα για την ομάδα που θα παίξει στην SL2

Συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έγινε τη Δευτέρα (3/10) και αναμενόταν να υπάρξει κάποια απόφαση για το θέμα της συμμετοχής του Αγροτικού Αστέρα ή του Πανδραμαϊκού στη Σούπερ Λίγκα 2 της σεζόν 2022-23.

Τίποτα δεν έγινε τελικά σε αυτή την υπόθεση, δεν συζητήθηκε καν το θέμα και αυτή η πολύ σημαντική εκκρεμότητα παραμένει, με την απόφαση να μετατίθεται για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Πέμπτη (6/10). 

Παράλληλα, δεν έγινε καμία αναφορά και για το ποιες ομάδες από τη Γ' Εθνική θα κληθούν ν' αντικαταστήσουν την Ξάνθη και τον Εργοτέλη, με την Ηλιούπολη πάντως να στέλνει επιστολή στην ΕΕΠ, ζητώντας να παίξει στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε έγκριση για να ξεκινήσει η SL2 στις 16 Οκτωβρίου, αλλά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα πάει πιο πίσω η σέντρα.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

• Ενέκρινε με τις παρατηρήσεις που συμφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τον Κανονισμό Αδειοδότησης των Ομάδων της περιόδου 2022-2023. Η απόφαση τελεί και υπό την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

• Ενέκρινε την πρόταση της της Super League2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου 2022».

Μοιραστείτε το: