01/12/2022
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ | Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:24

Τέλος από τον Ολυμπιακό Β' ο Ιμπαγάσα

Ο Γιάννης Οκκάς θα τον διαδεχθεί στον πάγκο, σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα

Η θητεία του Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο του Ολυμπιακού Β' ολοκληρώθηκε, με τον Αργεντινό τεχνικό να κάνει την Τρίτη (27/9) την τελευταία του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση που κάνουμε μαζί. Με τον πρόεδρο έχουμε πολύ καλή σχέση, αλλά έπρεπε να γίνει μια αλλαγή», είπε στους παίκτες ο 45χρονος προπονητής.

«Σεβόμαστε όλοι τον Αριέλ, τον αγαπάμε και τον ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερε. Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Ο άνθρωπος αυτός είναι θρύλος για τον Ολυμπιακό.

Τον ευχαριστούμε για όσα έκανε στην ομάδα μας. Αύριο ή τις επόμενες ημέρες θα έρθει ο καινούργιος προπονητής», ανέφερε από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης, που είναι ο διευθυντής της ομάδας Β' των Πειραιωτών.

Ο νέος κόουτς, σύμφωνα τουλάχιστον με κυπριακά δημοσιεύματα, θα είναι ο Γιάννης Οκκάς, που έχει δουλέψει στον Ερμή Αραδίππου και στις μικρές εθνικές ομάδες της Κύπρου.

Σύμφωνα πάντα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα είναι την Πέμπτη (29/9) στην Αθήνα, ώστε να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους».

Μοιραστείτε το: