19/01/2022
ΟΦΗ | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 - 22:32

Νιόπλιας: «Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο...»

Το σχόλιο του τεχνικού του ΟΦΗ για το ματς με τον Ολυμπιακό

Την έκανε την προσπάθειά του ο ΟΦΗ ενάντια στον Ολυμπιακό, αλλά δεν απέφυγε την ήττα και ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε ότι κρατά την καλή εικόνα των παικτών του στο α' ημίχρονο.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o τεχνικός των Ηρακλειωτών επανέλαβε πως θα γίνει ακόμη καλύτερη η ομάδα του, όταν δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

«Να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Να πούμε μπράβο και στα δικά μας τα παιδιά για το πρώτο ημίχρονο, που παίξαμε πολύ καλά. Οι μόνες φάσεις που δεχτήκαμε ήταν από στατικές φάσεις. Στο δεύτερο μέρος αφού προηγήθηκαν είχαν την εμπειρία να το διαχειριστούν και ήταν πιο φρέσκοι. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν είχαμε και τη φρεσκάδα που είχε ο Ολυμπιακός, που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες, έχουμε καλό υλικό, αλλά σκεφτείτε ότι έχουμε παιδιά που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Εάν επανέλθουν σιγά σιγά οι παίκτες με προβλήματα που παίζουν 20λεπτα, θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί», είπε ο Νιόπλιας.

Μοιραστείτε το: