20/01/2022
ΒΕΡΟΙΑ | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 - 17:16

Ανακοίνωση της Βέροιας με… καρφιά στην ΕΡΤ

Εκφράζουν απορία οι Ημαθιώτες για τη μη μετάδοση του ντέρμπι με την ΑΕΛ από την δημόσια τηλεόραση

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και της Βέροιας την Κυριακή (5/12) στις 14:45 στο στάδιο Αλκαζάρ για την 6η αγωνιστική τou 1ου ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τη διοίκηση της ΠΑΕ Βέροιας, η οποία την Τετάρτη (1/12) προχώρησε σε ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ, εκφράζοντας την απορία της για τη μη μετάδοση του αγώνα.

«Εύλογες απορίες…

Τη στιγμή που το πρωτάθλημα αρχίζει να αποκτά δυναμική και επιτέλους οι ομάδες μας βρήκαν τηλεοπτική στέγη… Τη στιγμή που όλοι προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το προϊόν που ακούει στο όνομα πρωτάθλημα Betsson Superleague 2… Ξαφνικά μαθαίνουμε ότι η ΕΡΤ δεν θα μεταδώσει το ντέρμπι του Α’ Ομίλου.

Είναι να απορεί κανείς! Με ποιο σκεπτικό η ΕΡΤ αποφασίζει να μην καλύψει ζωντανά τον – κατά τεκμήριο – πιο σημαντικό και εμπορικό αγώνα της 6ης αγωνιστικής; Με ποιο σχεδιασμό πιστεύουν ότι θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού;

Καλούμε τη Δημόσια ΕΡΤ να αναθεωρήσει, ώστε το φίλαθλο κοινό να μπορέσει να παρακολουθήσει το παιχνίδι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το: