19/01/2022
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 - 23:11

Bόλος: «Οι κατ' όνομα μεγάλοι ας κάνουν ένα πρωτάθλημα μεταξύ τους, όπως το θέλουν»

Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία με Ολυμπιακό από τη διοίκηση * Τι είπε ο Αμπασκάλ

Στη διαιτησία απέδωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό η διοίκηση του Βόλου, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το ματς της Κυριακής (28/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία και σε όσους επί σειρά ετών υπηρετούν ένα σάπιο κατεστημένο που έχει οδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στο τέλμα. Συγχαρητήρια φυσικά και σε όσους ακόμη αντέχουν να βλέπουν την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Επιτέλους οι κατ’ όνομα μεγάλοι ας κάνουν ένα πρωτάθλημα μεταξύ τους, όπως το θέλουν, κι ας μην προκαλούν αηδία στους αγνούς φίλους του ποδοσφαίρου σφαγιάζοντας κάθε εβδομάδα όλες τις άλλες ομάδες…».

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, πάντως, δεν έκανε από την πλευρά του καμία αναφορά στη διαιτησία στη συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας περήφανος για το πώς αγωνίστηκαν οι παίκτες του ενάντια στους Πειραιώτες.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Εάν λάβουμε υπ' όψιν το ότι χάσαμε από ένα πέναλτι και ένα φάουλ. Να συγχαρώ τα παιδιά γιατί κοίταξαν στα μάτια τον Ολυμπιακό σε αυτήν την έδρα. Επίσης, μετά το χαμένο πέναλτι επιστρέψαμε με ψυχολογία στο γήπεδο.

Θέλω να πω ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, που είχε κατοχή και στατικές φάσεις. Εμείς ήμασταν διαβασμένοι και στο πώς να αμυνθούμε. Η αίσθηση είναι ότι μπορούσαμε να περιμένουμε παραπάνω πράγματα από αυτό το ματς», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Ενώ για αν αυτή η εμφάνιση θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας του, σχολίασε: «Είναι ξεκάθαρο αυτό. Οι προηγούμενες ήττες ήρθαν από μικρές λεπτομέρειες. Δουλεύουμε πάνω στις λεπτομέρειες.

Nα έχουμε ταπεινότητα, προσωπικότητα και αυτοθυσία και εάν σήμερα η τύχη δεν ήταν μαζί μας, θα είναι στη συνέχεια. Εάν τα έχουμε αυτά, θα είμαστε πολύ καλά».

Μοιραστείτε το: