19/01/2022
ΠΑΟΚ | Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 - 17:08

ΠΑΟΚ: «Ο Αυγενάκης αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό μόνο ως πεδίο παιχνιδιών εξουσίας και ωμών παρεμβάσεων...»

Πυρά των «ασπρόμαυρων» κατά του υφυπουργού Αθλητισμού για την παραμονή Τζουλάκη και Αρκούδη στην ΕΕΑ

Με μια καυστική ανακοίνωση σχολίασε την Τρίτη (16/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την παραμονή των Νίκου Τζουλάκη και Ηλία Αρκούδη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι «ασπρόμαυροι» βάλλουν κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κατηγορώντας τον για παιχνίδια εξουσίας και ωμές παρεμβάσεις, ενώ κάνουν λόγο για νόθευση του πρωταθλήματος του 2020.

Αναλυτικά: «Ουδεμία έκπληξη προκαλεί η επιβράβευση με έμμισθη παραμονή στην ΕΕΑ του κουμπάρου του υφυπουργού αθλητισμού Νικόλαου Τζουλάκη και του Ηλία Αρκούδη, εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτοφανές φιάσκο της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, που είχε ως αποτέλεσμα την ουσιαστική νόθευση του πρωταθλήματος του 2020 και ως συνέπεια να έχει τεθεί σοβαρό θέμα ακεραιότητας του εν λόγω πρωταθλήματος.

Είναι πια πασιφανές ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό μόνο ως πεδίο “νταλαβεριών”, παιχνιδιών εξουσίας και ωμών παρεμβάσεων. Το ότι συνεχώς επιμένει να “τρώει τα μούτρα του” είναι πια δικό του πρόβλημα και όσων τον επιλέγουν. Όσοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας δια της ανοχής ή ακόμη και της στήριξής τους, του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει την προσωπική του ατζέντα με ανθρώπους που πρόσβαλαν βάναυσα τους πολίτες της περιοχής τους- και όχι μόνο-, θα κριθούν από τους ψηφοφόρους τους.

Εμείς πέρα από τις δικαστικές δικαιώσεις που απολαμβάνουμε συνεχώς από τη μέρα που η ΕΕΑ αποφάσισε να αντιπαρατεθεί μαζί μας, είμαστε σε αναμονή νέων αποφάσεων της δικαιοσύνης, που θα ολοκληρώσουν τον εξευτελισμό της επιτροπής στα μάτια και του τελευταίου φιλάθλου στη χώρα».

Μοιραστείτε το: