09/12/2021
Στα... αλώνια | Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 - 15:19

Έμπρακτα δίπλα στην χτυπημένη Εύβοια ο ΠΣΑΠ

Αντιπροσωπεία του συνδικαλιστικού οργάνου των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών παρέδωσε αθλητικό υλικό στα σωματεία του νησιού

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμός Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών δεν θα μπορούσε να μην είναι κομμάτι της κοινωνίας… Έτσι ο ΠΣΑΠ έδειξε έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα στην χτυπημένη από τις καταστροφικές πυρκαγιές Εύβοια, καθώς αντιπροσωπεία του βρέθηκε στο νησί και πρόσφερε αθλητικό υλικό στα σωματεία.     

Η σχετική ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών την Παρασκευή (22/10) αναφέρει τα ακόλουθα για την αξιέπαινη κίνηση:

«Η Εύβοια δοκιμάστηκε το περασμένο καλοκαίρι από καταστροφικές πυρκαγιές και αποτελεί χρέος όλων μας να βοηθήσουμε για την ανοικοδόμησή της και φυσικά να μην ξεχάσουμε τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Ο αθλητισμός ενώνει και πρέπει να συνεχίσει την απρόσκοπτη προσφορά του στην κοινωνία, ως το “όχημα” για τη σωματική και ψυχική υγεία όλων μας.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία του νησιού υπέστησαν τρομερές καταστροφές και ο ΠΣΑΠ με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης στέκεται στο πλευρό τον εκατοντάδων ποδοσφαιριστών που κρατούν ζωντανή τη “φλόγα” του.

Για αυτό λοιπόν απέστειλε στην περιοχή αθλητικό υλικό που είναι απαραίτητο για την καθημερινή τους λειτουργία όπως μπάλες και είδη προπόνησης, ώστε να καλύψει, στο μέτρο του δυνατού, τις απώλειες που υπήρξαν σε υλική υποδομή από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας.

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας που αποτελούνταν από τον Ειδικό Γραμματέα Γιώργο Ζησόπουλο και τους συναδέλφους μας Χρήστο Αραβίδη, Παναγιώτη Λινάρδο και Νέστορα Μυτίδη παρέδωσαν το υλικό στην ΕΠΣ Εύβοιας και άμεσα θα ξεκινήσει η διανομή του στα δεκάδες σωματεία της περιοχής που το έχουν ανάγκη.

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αντλεί “δύναμη” από την κοινωνία και οφείλει να βρίσκεται πάντα κοντά της».

Μοιραστείτε το: