01/12/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 - 13:53

Αποποιήθηκε της ευθύνης ο Παναθηναϊκός…

Απολογήθηκαν οι «πράσινοι» με αφορμή τη δίωξή τους από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα * Πολύ δύσκολα θα γλιτώσει το «τριφύλλι» την «καμπάνα»

Την προσπάθειά της για την αποφυγή της τιμωρίας της έδρας του έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) στον Αθλητικό Δικαστή της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι «πράσινοι» κατά την απολογία τους με αφορμή το κατηγορητήριο που συντάχθηκε, έπειτα από τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, για τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο, υποστήριξαν ότι δεν έχουν την αντικειμενική ευθύνη τους. Και αυτό διότι τα επεισόδια έγιναν έξω από το χώρο του γηπέδου, στο δρόμο.

Μάλιστα, σε σχέση με την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. για τραυματισμό ενός σεκιούριτι, στο επιχειρούμενο «ντου» οπαδών χωρίς εισιτήριο, ο ίδιος ο παθών εμφανίζεται να έχει καταθέσει τα πραγματικά γεγονότα, τα οποία δεν γνωρίζει στην έκθεσή της η Αστυνομία.

Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο δικηγόρος Δημήτρης Βαγιάκος, ο οποίος επισήμανε ότι υπάρχει δεδικασμένο από το 2020, αντίστοιχων περιστατικών, όπου δεν προέκυψε τιμωρία, ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει η δίωξη να απορριφθεί ως απαράδεκτη.

Απόφαση αναμένεται εντός της Παρασκευής, με τον Παναθηναϊκό, πάντως, πολύ δύσκολα να αποφεύγει την «καμπάνα», η οποία προσδιορίζεται σε μία ή δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Μοιραστείτε το: