01/12/2021
Μπάσκετ | Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 - 23:44

Πρίφτης: «Ήμασταν διπολικοί...»

Αυτό τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Άργησε χαρακτηριστικά να μπει στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε διπολική την εμφάνιση των παικτών του.

Παράλληλα, είπε το προφανές, ότι δηλαδή οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίζουν περισσότερο όπως έπαιξαν στο καλό τους τελευταίο δεκάλεπτο.

«Η Μακάμπι έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Όσον αφορά την εμφάνισή μας, θα έλεγα πως ήμασταν διπολικοί, είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ένα για τριάντα λεπτά κι ένα για δέκα λεπτά. Αναρωτιέμαι αν παίζαμε για είκοσι λεπτά όπως στην τελευταία περίοδο, τι θα γινόταν. Ήταν άδικο για τους εαυτούς μας το πώς παίξαμε. Στην τελευταία περίοδο δείξαμε χαρακτήρα, μειώσαμε, είχαμε την ευκαιρία για τη νίκη, Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό στο μέλλον. Θα έλεγα ότι συνολικά στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα σαν ομάδα, γιατί κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί. Θα πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά στο πρώτο μέρος.

Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια τι άλλαξε στο τέλος, αλλά δεδομένα πρέπει να παίξουμε περισσότερο όπως το κάναμε στην τελευταία περίοδο. Σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορείς να κερδίσεις με οκτώ, εννέα ή δέκα λεπτά ποιοτικής απόδοσης. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, να χρησιμοποιήσουμε αυτό το δεκάλεπτο», ανέφερε ο Πρίφτης.

Μοιραστείτε το: