17/10/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:39

ΕΠΟ: Αντικατάσταση Φιλόπουλου με Γιαννακόπουλο στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Η Ε.Ε. αποφάσισε να δηλωθεί ενδιαφέρον στην ΟΥΕΦΑ για τελικό στην Ελλάδα του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ το 2023

Ημέρα συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ήταν η Δευτέρα (27/9) και πάρθηκαν μια σειρά από αποφάσεις.

Η σημαντικότερη αφορά την αντικατάσταση του Παναγιώτη Φιλόπουλου από τον πρόεδρο Εφετών Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο στο Διαιτητικό Δικαστήριο, κάτι που προέκυψε ύστερα από τη διαφωνία που είχε εκφράσει ο ΠΑΟΚ ως προς το πρόσωπο του Π. Φιλόπουλου.

Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε να δηλωθεί ενδιαφέρον στην ΟΥΕΦΑ σχετικά με τη διεξαγωγή στη χώρα μας του τελικού του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ το 2023.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Να δηλωθεί ενδιαφέρον στην UEFA για τη διεξαγωγή στην Ελλάδα του τελικού αγώνα του Europa Conference League 2023.

Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού της Super League 1.

Εγκρίθηκε ο κανονισμός παρατηρητών αγώνων Super League 2.

Εγκρίθηκε ο κανονισμός επιτήρησης ΠΑΕ Super League 2, οι οποίες προέρχονται από την Football League και δεν είχαν υποχρέωση κατάθεσης φακέλων αδειοδότησης.

Εξουσιοδοτήθηκε η Επιτροπή Διοργανώσεων να ορίσει νέα ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης του αγωνιστικού προγράμματος Γ’ Εθνικής, καθώς και έναρξης της διοργάνωσης.

Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής για την οριστική διευθέτηση οφειλών της ΕΠΟ προς Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η οποία θα αποτελείται από τους κ. Τζαφέρη, Μπουχλαριώτη, Δανιήλ.

Κατόπιν σχετικής απόφασης των μελών της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και συνακόλουθου αιτήματος προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, το Εφετείο Αθηνών ενημέρωσε για την αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Φιλόπουλου από τον πρόεδρο Εφετών Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου».

Μοιραστείτε το: