29/09/2022
ΙΩΝΙΚΟΣ | Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:39

Στοπ Ιωνικού στους οπαδούς των πέντε «μεγάλων»

Οι Νικαιώτες ενημέρωσαν ότι δεν θα δεχθούν τον κόσμο Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη στα ματς της Νεάπολης

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης και ο Ιωνικός δεν επιτρέπει την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, αλλά και του Άρη στα ματς που θα γίνουν με αυτές τις ομάδες στη Νεάπολη.

Οι Νικαιώτες ενημέρωσαν την Τρίτη (14/9) ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα μπορούν να είναι στις εξέδρες στα εν λόγω παιχνίδια, οι οποίοι επιπλέον θα μπορούν να προμηθευτούν ο κάθε ένας μέχρι δύο εισιτήρια για συνοπαδούς τους.

Μια απόφαση που έχει να κάνει υπό το φόβο επεισοδίων, που θα μπορούσαν να φέρουν τιμωρίες στον Ιωνικό.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, οι οποίοι επιπλέον θα μπορούν να προμηθευτούν ο κάθε ένας μέχρι ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Το παραπάνω, είναι απόφαση της διοίκησης για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων, την προστασία και τον καλύτερο δυνατό έλεγχο εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο μας, καθώς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ συμβεί, βαραίνει με βαρύτατες τιμωρίες (έδρας και πρόστιμα) την ομάδα μας αποκλειστικά.

Η σχετική απόφαση του ΔΣ, τίθεται σε εφαρμογή από το προσεχές, εντός έδρας, παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Νεάπολης (Παρασκευή 17/9, 19:00) για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο κάθε κάτοχος διαρκείας, θα μπορεί να προμηθευτεί ο κάθε ένας μέχρι ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για συνοπαδούς του, έχοντας μαζί του την κάρτα διαρκείας του, την ταυτότητα του για την επιβεβαίωση και τα στοιχεία εκείνων που επιθυμεί να προμηθευτεί για λογαριασμό τους εισιτήρια. Δηλαδή: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια θα διατίθενται την Τετάρτη (15/9) 17:00 με 21:00 και την Πέμπτη (16/9) 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι και 17:00 με 21:00 από τα γραφεία της ομάδας μας ( θύρα 8 ) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια). Διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα, δεν θα υπάρξει.

Τιμές: 10 ευρώ Θύρα 3, 20 ευρώ θύρα 1-2, 40 ευρώ VIP.

Σημείωση: Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης».

Μοιραστείτε το: