27/09/2021
ΓΓΑ | Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:54

Σοκ με Ρόδο στην SL2: Χωρίς πιστοποιητικό από την ΕΕΑ και στον εισαγγελέα!

Και εκτός πρωταθλήματος και μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για ψευδή στοιχεία

Εκτός πρωταθλήματος της νέας Σούπερ Λίγκας 2 μένει η Ρόδος! Και αυτό προκύπτει από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τρίτη (14/9) να μην χορηγήσει στους νησιώτες πιστοποιητικό συμμετοχής! Σοκ στην SL2, που γίνεται μεγαλύτερο με δεδομένο ότι η εν λόγω ΠΑΕ παραπέμπεται και στον εισαγγελέα για ψευδή στοιχεία…

Διπλό πρόβλημα και τα πράγματα είναι σοβαρά για τη Ρόδο, που έχει πλεξίματα και με τη Δικαιοσύνη.

Η σχετική απόφαση όπως ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ μέσω της ΓΓΑ αναφέρει τα ακόλουθα:  

«Β. ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ  

Γ. Η Επιτροπή διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο. 

Δ. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες». 

Μοιραστείτε το: