03/07/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:47

Ξανά στο προσκήνιο ο Γκάρι Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό

Οι πρωταθλητές φαίνεται ότι έχουν μπει σε συζητήσεις με τον 30χρονο εξτρέμ

Οι μεταγραφές ελεύθερων παικτών ολοκληρώνονται για τις ελληνικές ομάδες στις 17 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα (13/9) ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», αν και προς το παρόν δεν το επιβεβαιώνουν, φαίνεται ότι έχουν μπει σε συζητήσεις με τον 30χρονο εξτρέμ, που και πέρσι τους είχε απασχολήσει αλλά δεν είχε προχωρήσει τότε η απόκτησή του.

Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη σαουδαραβική Αλ Ιτιχάντ, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι γνωστό ότι τον έχει σε εκτίμηση και μένει να φανεί αν τελικά ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Ροντρίγκες με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι μετά τη θητεία του στον «Δικέφαλο του Βορρά» είχε παίξει στη Γαλατάσαραϊ, ενώ έχει περάσει και από τη Φενέρμπαχτσε ως δανεικός από την Αλ Ιτιχάντ.

Μοιραστείτε το: