26/01/2022
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:41

Βέλεθ: «Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε κανέναν φέτος...»

Ο Ισπανός στόπερ είπε ότι βασικός στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι η έξοδος στην Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός μετρά τέσσερις σερί σεζόν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και δεν θέλει να φτάσει και σε μια πέμπτη αποτυχία.

Αυτό τόνισε και ο Φραν Βέλεθ, μιλώντας στο Οpap TV, με τον Ισπανό στόπερ να σημειώνει ότι δεν πρέπει φέτος να απογοητεύσουν κανέναν οι «πράσινοι».

«Αυτό ήταν που σκεφτόμασταν και πέρυσι. Το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα έλεγα ότι δεν πρέπει να απογοητεύσουμε κανέναν φέτος, είναι στόχος, αλλά πρέπει να το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι», είπε ο Βέλεθ για την έξοδο στην Ευρώπη.

Επίσης, δήλωσε: «H ομάδα έχει όρεξη, αφού καθυστέρησε και η έναρξη του πρωταθλήματος, έχουν έρθει και νέοι παίκτες και περιμένουμε τον πρώτο αγώνα. Ο προπονητής είναι απαιτητικός, επιμένει στην κατοχή της μπάλας και θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά πρέπει να αρχίσουμε καλά.

Ξέρετε τα φιλικά είναι για να τεστάρουμε κάποια πράγματα, ενώ ο αγώνας του πρωταθλήματος είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό και αυτό προσδοκούμε».

Για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες επισήμανε: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι σημαντικός παράγοντας το γεγονός ότι επιστρέφουν οι φίλαθλοι και θέλουμε πολύ να κάνουμε έναν αγώνα με τους φιλάθλους μας στο γήπεδο».

Τέλος, για τον προσωπικό του στόχο είπε: «Προσωπικός στόχος είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Βεβαίως πρέπει να παίξουμε πολύ καλά σε πολλά παιχνίδια. Θέλω να βγούμε στην Ευρώπη και αν είναι δυνατόν να πάρουμε και κάποιο τίτλο».

Μοιραστείτε το: