17/10/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:39

ΕΠΟ: Επικυρώθηκε το 1+1 για πτώση – άνοδο από SL1 – SL2

Η Εκτελεστική Επιτροπή με ψήφους 11-5 πέρασε την προκήρυξη της μεγάλης κατηγορίας εις βάρος της δεύτερης * Μόνο μια ομάδα ανεβαίνει απευθείας και η δεύτερη θα παίξει μπαράζ με τον προτελευταίο της Σούπερ Λίγκα 2 * Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του a-sports.gr

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Οριστικό… Δεν αλλάζει η ισχύουσα κατάσταση με την πτώση και την άνοδο από Σούπερ Λίγκα 1 - Σούπερ Λίγκα 2. Αυτό είναι η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Πέμπτη (9/9).

Έτσι επικυρώθηκε το 1+1, που σημαίνει ότι ανεβαίνει μόνο μία ομάδα απευθείας στη μεγάλη κατηγορία (και πέφτει μόνο η τελευταία από την SL1) και η δεύτερη της SL2 θα παίξει μπαράζ με τον προτελευταίο της μεγάλης κατηγορίας. 

Ουσιαστικά δηλαδή πέρασε η προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας 1 εις βάρος της αντίστοιχης Σούπερ Λίγκας 2, που ζητούσε απευθείας άνοδο δύο ομάδων και άρα πτώση ίδιου αριθμού από την ανώτερη κατηγορία.

Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία και το σκορ ήταν 11 υπέρ του 1-1 και 5 υπέρ του 2-2.

Οι πέντε σύμβουλοι της Ε.Ε. που μειοψήφησαν ήταν οι: Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος SL2), Λεωνίδας Θωμαΐδης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, Δημήτρης Κουπτσίδης και Μάνος Γαβριηλίδης. 

Αυτή η εξέλιξη ήρθε να επιβεβαιώσει στο ακέραιο το ρεπορτάζ του a-sports.gr όταν από το πρωί της Τρίτης (7/9) σας είχαμε αποκαλύψει στη WEB εκπομπή μας «Πλέι δεν… πλέι».  

Μοιραστείτε το: