27/09/2021
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 - 13:42

Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση κατά της εκπομπής του ΑΝΤ1

Ζητά την παρέμβαση του Προέδρου της ΕΠΟ, του Υπεύθυνου Ποδοσφαίρου Γυναικών και του Διοικητικού Συμβουλίου για να σταματήσουν την προβολή της * Κατηγορίες για σεξιστικό και χυδαίο περιεχόμενο

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με επιστολή προς την ΕΠΟ, ζητά την διακοπή της εκπομπής του ANT1 που προβάλλεται πριν από κάθε παιχνίδι του Euro και δείχνει γυναίκες με καυτά μπουστάκια και σορτσάκια που προσπαθούν να εκτελέσουν πέναλτι. Aξίζει να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί κοινή επιστολή άλλων επτά γυναικείων συλλόγων κατά συγκεκριμένης εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Προς,

1) ΕΠΟ, υπόψιν Προέδρου, κ. Θεόδωρου Ζαγοράκη

2) Υπεύθυνου Ποδοσφαίρου Γυναικών κ. Κυριάκου Φύτρα

3) Διοικητικού Συμβουλίου

Κύριοι, ο ΠΑΟΚ των 2.000 αθλητριών στα 25 Ολυμπιακά αθλήματα, τα οποία καλλιεργεί, ο ''ισόβιος πρωταθλητής'' στο άθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία του, στο πεντάλεπτο σποτάκι που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό, Αντέννα, πριν από την έναρξη κάθε αγώνα του φετινού Euro 2020, υποτίθεται χιουμοριστικού αλλά κατ’ουσία, χυδαίου κακόγουστου και σεξιστικού.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το άθλημα που από κοινού υπηρετούμε αλλά και τον σεβασμό σας στο γυναικείο φύλο, σας καλούμε να παρέμβετε αρμοδίως με όλες τις δυνάμεις σας.

Ο ΠΑΟΚ, με τις δικές του δυνάμεις, το μέγεθος και το ειδικό βάρος του ονόματός του, θα σταθεί αρωγός σε αυτή σας την προσπάθεια. Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά».

Μοιραστείτε το: